úterý 15. dubna 2014

Barevné vlasy

Od chvíle co se venku udělalo hezky, tak zase můžete potkávat převážně holky s barevnými vlasy. :) Sama sem si prošla všemi možnými odstíny. :D Přestože nyní mám vlasy o dobrých 30cm kratší a zničenější,nelituju toho a šla bych do nich znova..ale mít takové vlasy není jen sranda a kvůli mé škole si to dovolit nemůžu. :)

Péče o vlasy
Tak v první řadě určit si nemůžete mýt vlasy každej den. Barva se dost rychle vymývá a 2x týdně je dobarvovat neprospívá ani vlasům ani vaší peněžence. Já ještě na obživení vlasů používala přípravek Wonder, kterej je skvělej.. ale mě už moc nepomohl! Vlasy sem měla několikrát odbarvované a znovu barvené. :D



Čím vlasy barvit? 
V prodeji je několik odstínů od každé barvy a nekolika značek. Mezi nejznámější patří pravděpodobně barvy Manic panic nebo Diretions. :) Tyto barvy ovšem stojí cca 200-250kč za 85ml. Což je opravdu hodně :) Barvy sice můžete ředit kondicionérem, ale pokud si to nemůžete dovolit pořád dokupovat  můžu doporučit tužidla od Elysee. :) Držej skvěle a jedno tužidlo vám vydrží na několik dobarvování.





Co si myslíte o barevných vlasech?
Chtěli by ste barevné vlasy? :) 


... a tady máte fotky mojí hlavy! :D





Žádné komentáře:

Okomentovat